Kage: (til ca. 20 cake pops)
125 gr smør (let saltet)
125 gr sukker
125 gr mel
2 æg
2 skefulde kakao
Alt blandes sammen og hældes i en lille bageform (jeg brugte en lille rugbrødsform, det er ik en så stor kage)
CremeCheese frosting der passer til mængden af kagen ovenover (ca 20 cake pops)
70 gr philadelphia neutral
140 gr flourmelis
(evt. lidt vanilje ekstrakt, det puttede jeg i)
Blandes sammen.
Når kagen er bagt og kølet af, smuldres den til smulder og blandes med frostingen til en masse der minder om romkugledej. Så tager man små "bidder" op og former til kugler, og sætter dem på en tallerken/fad og når man er færdig med hele dejlen placeres kuglerne ca 15 min i fryseren for lige at blive faste.
Så tages de ud og derefter saææter man pinden i kuglerne ved først at dyppe pinden ca 1 cm ned i den "icing" man vil bruge til at dække kuglerne med, man kan bruge alm chokolade, det gjorde jeg i dag, og så kan man købe candy melts i mange forskellige farver hvis det skal være mere fancy. Efter pinden er monteret lader man kagerne stå til chokoladen er stivnet list så pinden holdes fast i kagen. Så smelter man en større portion icing og har det i en skål der er dyb nok til at hele cake poppen kan komme ned i under uden at man skal rører rundt. Lad være med at rører rundt i icingen med poppen for så løsner kagen sig fra pindne, bare dyp den og drej let rundt til der er chokolade over det hele og lidt op på oinden og løft lige op igen. Lad kagen dryppe godt af, bank den let på kanten af skålen, men kun let ellers løsner kagen sig. Stil alle cake popperne i noget flamingo og dekorer dem. Hvis der skla bruges sprinkles som jeg har gjort skal det være mens chokoladen er våd, skal man male eller dekorerer med andet så vent til chokoladen er stivnet.
Her er billeder af hele processen:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar