Velkommen til bloggen

Ja jeg vil ride med på blog bølgen og her er på siden vil jeg prøve at komme med indlæg om vores hverdag for at dem der kender os kan følge lidt med i vores liv! For alle andre kommer der indlæg om børn, Ergoterapi, slynger, kreative ideer, bøger og meget andet!

mandag den 4. juli 2011

Har den sejeste datter!!

Karoline er bare så sej. Nu har hun for 3. nat i træk sovet uden ble og det er uden uheld! Tror godt man kan sige vi har en 100% blefri datter nu, bleen om dagen smed hun jo til jul så det er længe siden, men natten har det knebet lidt med, men nu kører det bare! Og hun er selv så stolt om morgenen når hun vågner! Idag sov hun så ovenikøbet super længe, dejlig start på ferien. hun sov længere end Jesper og jeg... til kl 8! Vildt alligevel!Idag skal hun til frisøg og have rettet det vilde hår, det er lidt svært at styre efterhånden!

3. etape
Så til dagens Tour etape ikke at forglemme. Efter gårsdagens sejr til Garmin Cervelo i holdtidskørslen kører den store nordmand Thor Hushoved idag i gult! Dagent etape er flad som den berømte pandekage og derfor må det endelig bliver sprinternes tur til at kæmpe deres vældige kamp. Jeg er næsten sikker på det bliver Mark Cavendish der l'ber af med sejeren idag og dermed får sin 16. etapesejer i touren. Hans kokurenter må være Tyler Farrah, allesandro Pettachi, Tom Bonen og Thor Hushoved. Det bliver spændende at se dagens afslutning. Så er det samtidig en dag hvor der kan komme mange styrt som kan ændre løbet, derfor gælder det om for favoritterne at ligge rigtigt placeret i feltet så de holder sig udenfor styrt og ikke bliver fanget bag ved et styrt ligesom Contador blev på 1. etape!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar