Velkommen til bloggen

Ja jeg vil ride med på blog bølgen og her er på siden vil jeg prøve at komme med indlæg om vores hverdag for at dem der kender os kan følge lidt med i vores liv! For alle andre kommer der indlæg om børn, Ergoterapi, slynger, kreative ideer, bøger og meget andet!

lørdag den 2. juli 2011

Karolines ferie skudt igang...

Karoline gik på 3 ugers ferie igår da hun blev hentet fra børnehave. Det bliver hyggeligt at have hende hjemme i så lang tid inden jeg skal føde! Hun har været blefri om dagen siden jul så det er jo længe nu, men om natten har det været meget svingende, men nu tager vi muligheden med ferin og prøver, de sidste 4 dage har hun iøvrigt vågnet tør og det har hun gjort i mange perioder før også, altså værettør i mange dage i træk, så tror godt vi kan prøve. Som sagt så gjort, hun sov uden ble i nat og ingen uheld!!! Hun vågnede så skide tidligt, nok fordi hun skulle tisse, men det er så ok!! Hun er bare en stor pige som ifølge hende selv jo ikke bruger sut eller bruger ble mere!! haha!
Idag skal vi bage en lækker kage, skulle jeg egentlig have gjort igår men så løb komfuret tør for gas så kunne jeg jo ikke lave den færdig da det kun var bunden af kagen der skulle i ovnen (den blev så lavet) resten af kagen skulle laves på komfuret i gryde for det er sådan noget karamel toffee og så chokolade ovenpå det, sådan lidt mars bar agtigt!! Bunden skulle heldigvis køle 100% af inden man puttede toffee cremen på så det kunne den jo så gøre i nat, og så må vi hente en gasflaske senere så vi kan lave den færdig! Billeder kommer lidt senere når den er færdig!! Men opskiften er:

Bund:
200 gr. mel
150 gr. smør
75 gr. sukker
Blandes sammen og fordeles i bunden af en lille bradepande og bages 35 min ved 170 gr. Skal køle helt af før man går videre!
Bunden er bagt










Toffee creme:
1 ds. kondenseret mælk
200 gr. smør
4 spsk. sirup/sukker
Smelt smøret. mælk og sirup/sukker tilsættes. Det opvarmes, og man skal røre hele tiden. Når det koger, koger man indtil det tykner og bliver gyldent, mens man rører hele tiden (ca 10-15 min). Når det er færdigt bredes det ud på bunden. Så køles det helt af igen.
Toffee creme stivnet på bunden.









Top:
200 gr chokolade lys eller mørk
Smøres ud over toffee cremen og stivner til sidst. Så er den klar til servering.
Chokoladen fordelt ud over kagen









Skåret lidt stykker af kagen


Kagen skåret

Ingen kommentarer:

Send en kommentar