Velkommen til bloggen

Ja jeg vil ride med på blog bølgen og her er på siden vil jeg prøve at komme med indlæg om vores hverdag for at dem der kender os kan følge lidt med i vores liv! For alle andre kommer der indlæg om børn, Ergoterapi, slynger, kreative ideer, bøger og meget andet!

søndag den 3. juli 2011

Holdtidskørsel idag...

Tror ret mange af mine indlæg de næste tre uger vil handle om Tour de France, det må i vænne jer til ;) Idag står den på en skøn disiplin, nemlig holdtidskørslen. Igår var jo en dramatisk 1. etape præget af mange styrt, og med et styrt ca 6 km før mål hvor Contador blev fanget bag Andy Schleck er han nu ca 1.14 min efter Andy... Det er en super dårlig start for Contador, eftersom han idag står til at tabe meget tid også. Saxo Bank - sungard er slet slet ikke gode til holdtidskørsler med det hold de har i år. Normalt er det en disiplin Bjarne Riis sætter meget ind på at vinde, men i år har han bare slet ikke holdet til det, alle de ryttere han havde til at køre holdtidskørslen er smuttet over til Leopard Trek så derfor står Andy meget stærkere, og jeg forventer at det bliver Leopard trek der enten vinder eller i hvert fald kommer i top 3 på dagens etape! Hvorimod Saxo Banks opgave idag bliver at minimerer tidstabet til leopart trek så meget som muligt. Måske står vi i en situation efter idag hvor Contador er over 2 min efter Andy og det er alt andet lige ikke sårlig optimalt for ham, godt nok er han dygtig og kan vinde tid på den sidste enkeltstart, men han skal altså ud og angribe noget hurtigere i bjergene for at hente noget tid og så håbe på Andy ik kan følge med, for ellers bliver det op af bakke for ham!!
Idag kører Philippe Gilbert fra Omega Pharma Lotto i gult efter han vandt på gårsdagens 1. etape. Han var også favorit igår, og det levede han fuldt ud op til! Når han sætter sig for han vil vinde så gør han det. Sådan har han gjort i de sidste 7 sykelløb han har stillet op i, dem har han nemlig også vundet!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar